OPIS
Krem pod oczy przeciwzmarszczkowy Karotin 15 ml - lift effect
Produkty KAROTIN składają się z naturalnych składników aktywnych, które wspierają proces odnowy komórek w naskórku, skóra staje się intensywnie nawilżona, ujędrniona i co najważniejsze, redukuje istniejące zmarsczki oraz zapobiega powstawaniu nowych.
przeciw zmarszczkom i obrzękom
efekt przeciwzmarszczkowy i liftingujący
pielęgnacja skóry po 35 roku życia
testowany dermatologicznie, hipoalergiczny środek zapachowy
Krem delikatnie wzmacnia, doskonale nawilża i stymuluje regenerację skóry. W rezultacie skóra staje się mocniejsza (lift effect), głębokie zmarszczki stają się mniej widoczne, a małe zmarszczki zostają wygładzone. Krem rozjaśnia także cienie pod oczami i zapobiega tworzeniu się nowych zmarszczek, ma działanie ochronne i kojące.
Pojemność: 15 ml
INCI: Aqua, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Cera Microcristallina, Magnesium Stearate, Aluminum Stearate, Vigna Aconitifolia Seed Extract, Glycerin, Sodium Citrate, Chlorphenesin, Methylparaben, Isopropyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Sorbitan Isostearate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Isohexadecane, Propylene Glycol, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Leucine, Valine, Tyrosine, Arginine, Lysine, Propylparaben, Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Ethylhexanoate, Squalane, Dimethiconol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oenothera Biennis Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Isostearic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Phenylethyl Alcohol, Ceramide 3, Triticum Vulgare Germ Oil, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Panthenol, Dimethicone, Hydrogenated Castor Oil, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa Root Extract, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Allantoin, Rosmarinus Officinalis Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Parfum, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Diazolidinyl Urea
Do uzupełnienia pielęgnacji domowej rekomendujemy: